Beachen, Setai och schack igen…

november 19, 2009

Igår var det beachen. En stund at 7th men sen ringde Greg och plockade upp mig på sin scooter. Vi åkte till Setai. Wow vilket ställe! Tillhör de tre lyxigaste hotellen på hela SoBe. Snacka om service. Vi hade tre “uppassare” runt om oss hela tiden. Först kom de med handdukar. Sen solkräm. Sen vatten. Sen vattenspray. Sen de senaste modemagasinerna till mig. Ja, you name it. Utanför låg det tre papparazzis och häckade. Setais penthouse kostar $ 25 000. Per natt! 

Vi spelade schack. Helt underbar strandsyssla. Fint väder igår också. Härligt. Var rätt trött. När jag kom hem hoppade jag i mina löparskor och sprang min underbara nya runda igen. Den går ut på att springa längs strandpromenaden så långt som möjligt (som jag orkar) sedan vända ner på stranden och springa hem i sanden. Helt underbart! Och bra träning. Känns väldigt hälsosamt här med träningen, bra mat, vilan, sol etc. Skönt!

Blev en lugn kväll igår var bara hemma och pysslade lite för att sedan somna tidigt. Nu blir det the roof of Catalina och sol hela dan. Klarblå himmel…behöver jag säga mer. Ska lufta herr cykel som har stått i garaget i två dagar nu. Han måste trott att jag har övergett honom. Enjoy your day! I will!

Förresten så verkar det som om Cia is very close to book her ticket here. I like that! 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments on “Beachen, Setai och schack igen…

Michaela / november 19, 2009

Heeej fina du, nu har jag läst igenom heeela bloggen,,lovely. Går ingen nöd på dig där inte,,förstår att du har det helt underbart!!! Det é du värd! Ja, här på hemmaplan så har vi väl i allafall haft 1 kanske 2 soltimmar i Novebemer,,hmmm,,så muntert väder är det absolut inte,,haha, tur att man är en sådan solstråle själv,,hahah. Man blir ju onekligen toksugen på att komma över och hälsa på dig,,tjitt va nice det vore. Största gosekramen till dig vännen , så hörs vi snart igen. LOVE Mickan

Svara

Benson / november 19, 2009

KOM! 🙂

Svara

Soff-Åsa / november 20, 2009

Blir julstämning när man ser bilderna på dig: pepparkaka! 🙂

Svara

Latest comments

Archives

Categories