Bay Hill och Doral – två av världens bästa golfbanor!?

mars 29, 2010

Anna Benson 2010 003

Förra veckan besökte jag två otroligt läckra golfbanor. Måste tillhöra världens bästa? Den ena, Bay Hill, där PGA-tävlingen “Arnold Palmer Invitational” spelades samtidigt. Man kan bara spela på Bay Hill om man bokar boende med mera där. Otroligt läcker bana och faktiskt bara ett stenkast ifrån en mängd andra banor, så som Isleworth där Tiger Woods huserar och tränar. I Orlandotrakten finns det flera otroligt fina golfbanor.

Träffade Stewart Cink igen, som tränade puttning med sin caddie och tränare. Han var mycket fokuserad men hann prata lite med mig mellan varven och allt autografskrivande.

En annan bana jag besökte är Doral, där den kända PGA-tävlingen, TPC Blue Monster, spelas varje år. Doral är en stor resort där man helst ska bo i flera dagar och njuta av allt runt omkring så som SPA, bad, god mat och dryck. Underbart med det läckra poolområdet. Att vi ens försöker spela golf i Sverige när det finns det här?Att spela golf kostar från $210 – 325 beroende på tidpunkten på året. Här kan man också träna i flera dagar…

Det går rykten om att Jesper Blomqvist åkte till Doral och tränade golf i en vecka med en instruktör i hopp om att bli bättre… Det slutade med en massa förhårdnanden i händerna istället och ja kanske blev han lite bätte också men vad jag vet har han ännu inte vågat utmana Benson.

Fy Jeppe!

Anna Benson 2010 031

Anna Benson 2010 030

Anna Benson 2010 021

Anna Benson 2010 013

Miami 2010 042

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories