Båstad u killed me

juli 12, 2012

Igår var jag i Båstad en sväng. Jag älskar det och har varit där nästan varje år sen min ungdom. Minns så väl när jag och Kajsa bodde hos en vaktmästare ett år, men sedan har boendet avancerat lite. Träffade underbara Ola och hans älskade Fredrik. Och ja Båstad är fullt av vänner och bekanta om än inte så mycket som det brukar. Bästa Peter Sköld och Abgar Barsom dansade runt senare på kvällen. Tack Båstad för igår! U killed me last night. Gör typ ingenting idag. Och yes jag kollade faktiskt tennis också. Ni vet väl att det är min favoritsport?

Och så var det lite kul att Samsung var där och slog på stort. Samsung Galaxy S III är typ överallt just nu.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Båstad u killed me

Tina / juli 13, 2012

Såg dig allt, vackra Anna. Idag skiner solen här, äntligen. Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories