Bästa köttbullarna någonsin

februari 2, 2014

image

Mitt i Åre ligger gamla jaktvillan, Villa Tottebo. Vi åt där i fredags och jag inbillar mig att jag är en expert på köttbullar och de viltköttsbullarna jag åt på Villa Tottebo är de bästa jag någonsin ätit. Sååå otroligt goda! Vi testade också jämtländska specialiteter så som viltskav, ren, röding, korv på viltfågel, älg och ren med mera. Snyggt upplagt och coolt eget papper runt pitabrödet. Perfekt ställe om man vill testa lokala delikatesser.

Roligast är nog storyn om hur huset flyttades 1993 från övre delen av byn till dess nuvarande plats och bara tre månader senare slog man upp dörrarna och började servera. Jag minns mina grannar i Siggesbo som flyttade med sig sitt hus från Bor, utanför Värnamo. Jag hade aldrig sett något liknande.

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Bästa köttbullarna någonsin

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories