Bästa brunchen i Stockholm?!

februari 18, 2014

image

I söndags när jag landade från Island åkte jag raka vägen till Villa Godthem på Djurgården. Vet ni var det ligger? Lite avsides men ändå inte och mitt emot Ulla Vinbladh. Gammalt, anrikt men ändå superfräscht är det. Faktiskt bästa brunchen jag har ätit på mycket länge. Och då är jag rätt kräsen. Så bra med ett “nytt” ställe att åka till när det vankas söndagsutflykt och brunch! Tack!

image

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Bästa brunchen i Stockholm?!

Tina / april 13, 2014

Vilka andra ställen har du ätit brunch på och var detta det bästa stället?

Svara

    Anna Benson / april 13, 2014

    Hej Tina, jag har ätit på väldigt många i Stockholm och japp det var nog det bästa hittills 🙂

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories