Bästa blomsterhandeln i stan!

april 19, 2011

Foto3429.jpg

Jag har blivit en frekvent kund hos “Engelbrekts Blommor” på Renstiernas gata på Söder. Jag älskar blommor och handlar nog snittblommor minst en gång i veckan. Tycker blommor är allra bäst att ta med om man ska på något extra ordinärt. Har hittat stans bästa blomsterhandel. Ni måste testa denna butik! Bra priser och service i världsklass. Och nej jag får inte betalt för att säga detta. 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Bästa blomsterhandeln i stan!

Brain Seltzer / april 19, 2011

Nä nu får vi göra något åt det här Anna. Jag kan ju inte vara en av få som kommenterar, snart blir jag tagen för stalker. En arbetslös, white trash-enstöring som tillbringar 99% av sin tid på nätet… Mellan inläggen ska jag ta hand om fyra småbarn, hundar, bilar och ett hus som förfaller.

Vi måste få upp statistiken Anna! Du är ju snart utbildad journalistik. Vad ska du skriva om för att folk ska storma din blogg? Sex, politik och mode är ganska uttjatat…

Personligen tycker jag att det räcker som det är, jag blir för det mesta glad när jag tittar in. Harmoniska människor som lever som livsnjutare och som engagerar sig i sitt liv smittar av sig. Till skillnad från många andra misantroper och pessimister som bara plockar ner stämningen så till den grad att gamla självdeklarationer och gastroskopi blir humor.

Mer kommentarer till Anna!/J

Svara

  Anna Benson / april 19, 2011

  Tack snälla du! Ja, vad ska jag skriva om? Det är redan en hel del människor här, men varför skriver ingen??? Är det svårt?

  Svara

Brain Seltzer / april 19, 2011

Svårt att skriva? Med normal skolgång så borde man behärska tekniken hyfsat hjälpligt. Kanske dina besökare nöjer sig med att hålla reda på vad du gör, kanske de sitter på jobbet?
Du kanske borde utmana läsarna? Men då blir det lätt politiskt idelogiskt tjafs vilket jag tycker är befriande skönt att slippa här… Listor är populära men det blir lätt fjortiskarraktär då.
Vi får hitta på……vaf-n skriver jag vi för? Du kan kanske skriva i artikelform? Om någon eller något intressant. De som har flest kommentarer, bortsett från Alex Schulman och hans platta entourage, tar i reegel ställning för eller emot något. Den störste kommentarssugaren är nog snilleblixten med sina märkliga påståenden. Han kan lätt komma upp i tusen kommentarer på ett inlägg. Det som upprör och går mot strömmen har en tendens att engagera folk.
Skit i fattigdom och krig, lägg all din energi på att övertyga en förvirrad ensling om att Uri Geller inte är på riktigt. Det är märjkligt vad det är som engagerar oss.

Kommer jag på ett bra uppslag så hör jag av mig!/J

Svara

  Anna Benson / april 19, 2011

  Do it! Ser fram emot det. Till dess skriver jag vidare om mitt liv och vardag. Kanske ska jag ta lite mer ställning då och då. Det är bra! Kram

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories