Bäst i världen – igen!
Precis landat hemma och läser då min mail. Bortkopplad några dagar. Och yes så är det – vi har alltså vunnit igen!!!!! Nu är det bekräftat! Rosa kokboken II bäst i världen! World Gourmand Awards! Fick ju en bild häromdagen men visste inte om det var sant. Skulle naturligtvis varit på plats i Kina men avbokade faktiskt detta efter attentatet i Bryssel. Så fick följa det på håll.
Fick motivering och bekräftelse precis ❤?? Så hedrad! ??? Såååå kul!!! Och helt galet!
Tack alla fantastiska kvinnor som medverkat – stolta kan ni vara! Och tack världens bästa team som tillsammans med mig skapat detta Foto: @johanlygrellFoto mat: Andreas Hylthen Foto USA: Beiron Andersson Form: @svenljungdesign Redaktör/korr @karinmgus @marianeij PR: @asalisteen Tryck: #tryckfolket Papper: #lessebobruk och tack alla andra som bidragit på olika sätt! #benzerpublishing #rosakokboken
Rosa kokböckerna har hittills dragit in 1.6 miljoner kronor till #cancerfonden
”Det är mycket mer än att vinna en tävling det här. Det är en utmärkelse som saknar motstycke i branschen. 209 länder skickade in bidrag till årets uttagningar, Sverige är med sina vinster mycket väletablerat i internationella sammanhang.
Med över 25 000 kokböcker som ges ut årligen i världen så är placeringen 1:a i en kategori inte bara ett kvitto på att arbetet håller absolut världsklass, det är även ett enormt erkännande från den internationella juryn som granskat bidraget mycket noggrant. I Anna Bensons och Rosa Kokboken II:s fall dessutom i en av de snabbast växande kokbokskategorierna i hela världen. Kokböckerna där överskotten går till välgörande ändamål.” /Pelle Agorelius
Bild från förra året på plats i Kina… 🙂