Barnkryss och Allers

maj 3, 2010

När jag fyllde 25 år så tyckte mina vänner i RLC att jag hade intagit en ålder där man ansågs läsa Allers. Så jag fick en Allers prenumeration för ett helt år. Otroligt kul varje onsdag när tidningen damp ner. Minns historien om Greta, 88 år, som hade flugit till Frankrike och förlorat sitt bagage (det kom någon dag senare). Denna artikel var tagen “Direkt ur verkligheten”. Minns alla de 500 stick- och virkningstips. Minns de 700 recept som varje tidning innehöll och så alla korsord, som jag älskar.

På tal om korsord försökte jag lösa några vid poolen igår. Men huvudet stod still. Kanske är det bara jag, men jag undrar om ni också brukar bläddra fram till barnkryssen då, för att få självförtroendet tillbaks? Man känner sig så himla duktig efter ett komplett ifyllt barnkryss. Inte sant?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories