Barnkalas i Nacka

december 6, 2010

Samsung Benson 021.jpg

Idag var jag bjuden till Kummelnäs, Nacka på fröken Stellas barnkalas. Det var en j-vla massa barn…stoj och stim. Vissa grät sig till döds för att de ej ville gå hem, vilket jag kan förstå. Jag menar fiskdamm med pappa Stefan vid kroken, 3 prinsesstårtor, bullar, lussekatter, praliner, marsipanmandlar (?), marängssviss och godis. Jag fick en sockerchock och lika go och glad var jag för det. Tack Stellas fina föräldrar som fixar så fint. Barn? Nej, inte än på ett tag. Gud bevare mig väl. Om det var stökigt när barnen gått hem? Ja. Puss

Samsung Benson 020.jpg

Samsung Benson 019.jpg

Samsung Benson 015.jpg

Samsung Benson 024.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories