Bakfull på Mariaberget

maj 18, 2011

Foto3942.jpg

Det känns som om jag är bakfull idag, vilket jag förvisso mycket sällan blir eller är. Men nope jag har inte druckit ens vin på flera dagar. Det är tungt att arbeta om nätterna. Beundrar alla som gör det. Trött till trots, kom jag ändå ut och gick runt på Söder. Strosade runt utan mål och med radio i öronen. Otroligt skönt. Var uppe en sväng på Mariaberget som är så vackert. Utsikten går inte av för hackor. Här bor äkta paret Attling/Dalhgren med flera. Niklas Strömstedt har bott här i många år också, men flyttade för inte så längesen ner till Mariatorget. Söder är mysigt. Trivs bra här. Undrar om jag alltid kommer att bo här?

Foto3944.jpg

Foto3946.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Bakfull på Mariaberget

Brain Seltzer / maj 18, 2011

Finns onekligen fina områden i Stockholm och söder är speciellt. När jag gjorde lumpen i Stockholm vandrade jag runt mycket på söder. Mycket för att jag läste Per Anders Fogelsträms böcker under den tiden. Har du läst de?

Svara

  Anna Benson / maj 18, 2011

  Nope de har jag inte läst. Borde jag?

  Svara

Pärs bilder / maj 18, 2011

Och i dag var det Stockholmsbild i min blogg. Bilder från söder är på gång.

Svara

  Anna Benson / maj 18, 2011

  Härligt! Söder är det bästa! Kram

  Svara

Brain Seltzer / maj 19, 2011

Mycket stockholmshistoria i hans böcker, Mina drömmars stad är nog den som är mest känd i en serie om tre böcker! Har du tid och ork så läs de. I alla fall om du är ett sant söder-fan…

Svara

  Anna Benson / maj 19, 2011

  Jag är inget fan, men älskar att bo här. Dock är jag i perioder en bokmal så vem vet. Kram!

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories