Föränderlig, Mosofolket och Bagge

maj 5, 2010

Idag har varit en sån där underbar dag. Ni vet då man hör allt bättre. Ser allt bättre. Och förstår allt bättre. Man lär till och med bättre. Tar till sig bättre. Ja, ni vet. Ibland har man sådana dagar och när de väl kommer försöker jag verkligen bara insupa varenda timme. Jag älskar dem. Idag har varit en underbar dag.

Som de flesta dagar brukar jag avsluta min solsejour i “min” bubbelpool, läsandes en bok. Så även idag. Läste ut “Döttrarnas Rike”, som jag varmt kan rekommendera. Om man inte blir tagen och intresserad av historien om Mosofolket i Kina och dess seder och ritualer så är den väl värd att läsas på grund av slutet. Och är det inte så att det förflutna skapar det nuvarande livet? Att vara en outsider och alltid annorlunda är värdefullt. Ta tillvara på det.

Fortsatte att läsa en ny bok som jag absolut inte kan lägga ifrån mig. Väldigt spännande! Den måste ni verkligen läsa! Will tell you more.

Känner att jag är inne i en föränderlig fas. Otroligt spännade och jag har ingen aning hur eller var det slutar.

Förresten jag har Laila Bagge på vänförslag på Facebook. Då vi inte känner varandra så har jag inte accepterat förslaget. Undrar just om hon behöver en sponsoragent eller nåt?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Föränderlig, Mosofolket och Bagge

Frida / maj 5, 2010

Tror det är din röst hon har fått nys om kanske blir du sångerska också en dag..:)

Svara

Britt-Marie Kläppe / maj 5, 2010

Kul med böckerna.
Blandad kompott

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories