Backstreet Boys och 5000 snorungar

maj 30, 2010

Igår kväll var jag och kikade på Backstreet Boys i American Airlines Arena. Jag hade räknat med en intervju när jag bokade in detta evenemang mnne nope ingen intervju med grabbarna som var sååå busy. Hallå it’s me! Hur som helst så var det jag och 5000 skrikande snorungar som skrek så fort killarna dansade lite. Alltås jag skrek INTE. Mycket av sången, som för övrigt hördes extremt dåligt, var singback. Inte ens ett riktigt band på scen utan all musik digital. Koregrafin var urusel och kändes snarare som 9:ans avslutningskonsert. Bandet har funnits i 17 år och kommer från Orlando i Florida, men trots det var det knappa 5000 personer på läktarna. 130 miljoner album är sålda, men ingen i mina ägor. Nä, fan Backstreet Boys ni kunde lika gärna stannat hemma och jag också.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories