Backgammon och matfross

oktober 25, 2010

Foto0721.jpg

Jag tjatade med mig Ian till mitt favoritställe “The Palms” i morse. Jag måste gå dit minst en gång i veckan. De har jordens brunch fredag – söndag och idag var det extra mycket. Eller faktum är att idag var det den riktiga brunchen och annars brukar det “bara” vara frukost. Vi åt mängder. Då menar jag mängder. Alla borde gå hit! Efter all mat spelade vi backgammon i två timmar. Jag laddar tills min kompis Kajsa som kommer hit. Hon är en hejare på backgammon och vi båda vill väldigt gärna vinna… Jag längtar till New York som närmar sig med stormsteg. Förresten Ian vann då han hittade på en ny regel som innebär om man har kvar någon “pjäs” i andra respektive tredje fältet när den andra går ut så förlorar man dubbelt eller trippelt. Är det verkligen sant!?

Foto0717.jpg

Foto0714.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories