Back to the black – why not?

november 1, 2011

Hello folks! Vilken dag. Rätt skön start utan telefon, men sen fixade jag ett nytt sim-kort så nu funkar den igen. Får gå tillbaka till min svarta Samsung några dagar. Och grattis till dig som har min vita. Hoppas du gillar alla härliga bilder! Träffade Gabriel en snabbis ikväll. Känns som måndagar är vår återkommande kväll. Åt en ljuvlig middag med Madeleine på Lidingö innan dess. M är min extramamma. I love her och älskar vår tid tillsammans.

Idag har jag börjat arbeta med min nya bok “Why not”. Det ska bli så kul när mina böcker släpps. Ser verkligen fram emot det. “Why not” blir en fackbok om ämnet entreprenörskap som jag föreläser om. Var förbi konstnärsbutiken en sväng också. Har börjat måla på en mycket speciell tavla. Will show you. Och så åkte jag tunnelbana till Kungsholmen. I mina nya brills. Jag älskar dem! Visst är de coola? Jag älskar inte tunnelbanan.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Back to the black – why not?

Brain Seltzer / november 1, 2011

Anna, du åker kommunalt! Så proletärt. Ser fram emot din bok om entreprenörskap. Jag har ju redan sagt hur imponerad jag är över din engagemangsförmåga och livsglädje. Tror jag skulle behöva den boken nu som en liten spark uppåt i livets spiral. Den går lite lätt neråt nu på en del fronter.

Så någon kleptoman har norpat din telefon? Så dekadent och luffaraktigt.

Skulle jag se någon gång att du föreläser i närheten så lovar jag att komma. Men jag kommer ha lösnäsa, lösmustasch och mörka brillor så du inte känner igen mig/Jocke

Svara

    Anna Benson / november 1, 2011

    Proletärt? Nja, det vet jag inte riktigt, men tunnelbana blev det i alla fall. Vad härligt med dina kommentarer Jocke. Hoppas med eller utan min entreprenörsbok att det vänder för dig. Upp med morrhåren Tiger! Och om du kommer på någon föreläsning kommer jag med mycket mogen och högtravande röst be dig att sätta dig längst fram. Ingen sitter längst bak på mina föreläsningar! Inte ens om det är fullt… Kram J!

    Svara

Latest comments

Archives

Categories