Back to creme de la creme

november 4, 2011

Förlåt min dåliga frekvens på blogginlägg denna vecka. Försöker febrilt komma igång med min kära bok. Det är alltid svårt innan man väl börjat få flow. Sitter högst upp i min lägenhet och blickar ut över takåsarna och hoppas på att få rätt känsla. Min vän Sonja pratar ofta om “skrivarkänslan” som måste infinna sig. Håller med henne och det är även samma sak med måleriet. Var nere på “Guapa” som har öppet även på kvällarna på fredagarna. Åt pintxos och drack ett glas cava så nu är jag fit for fight.

Igår träffade jag underbara Patrik, Mr Samsung. Så nu är jag med creme de la creme versionen igen. Den vita Galaxyn – ni måste kolla in den så jäkla snygg! Och bra dessutom. Testar även Samsungs senaste platta just nu. Har jag sagt att jag älskar prylar? I do.

Måste bara inflika att jag hade ett väldigt spännande och intressant möte i morse. Åh har så mkt i pipen och vill gärna berätta, men kan inte. Trött på att allt måste vara så hemligt alltid. Ni får dock veta först! Promise.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories