Back on the court…och yoga med Fru Berghagen

april 11, 2012

Igår klev jag upp 06.45 (05.45 svensk tid) för att gå på Malin Berghagens yoga som började kl 07.00. Har sagt ända sedan jag kom att jag minsann ska kämpa mig upp. Det var väldigt lugnt och skönt och kroppen fick vakna på ett härligt sätt. Malin är verkligen superduktig. Kul! Ska gå en gång till om jag hinner…

På eftermiddagen fick jag privatlektion i tennis av bästa LG! Vi jobbade ihop för några år sedan och kommer båda från Kalmarregionen. LG har varit proffs i tennis och är grym. Var verkligen så kul att lira igen. Så otroligt längesen. Visste ni att tennis faktiskt är min favoritsport? Nu ska jag ta lektioner en gång i veckan för LG när jag är hemma i Stockholm. Rekommenderar verkligen alla som lirar att ta nån lektion då och då. Grymt! Ballt att tenniscamp här i Turkiet också är möjligt med Springtime. Allt känns möjligt. Pingiscamp någon?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Back on the court…och yoga med Fru Berghagen

Ulla / april 11, 2012

Wow är tennis din favvo sport? Min med,spelar dock inte haha!
Kan inte,men älskar att titta på tennis och åker nu i Maj till ATP tennis turneringen i Madrid!

Visste att du gillar och varit svensk mästarinna i bordtennis! 🙂
Lycka till med tennis lektionerna,är övertygad att du är grym även på det!

Svara

    Anna Benson / april 12, 2012

    Japp tennis I love! Och att kika på är minst lika kul! Önskar jag var lika bra som in pingis… 🙂

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories