Back on the course again… Snackan!

mars 17, 2010

Miami Mars 041

Idag kände jag lite på Floridas greener. Väldigt roligt! Jag och min vän Joe spelade matchspel! Superkul! I won! Joe är pro på Normandi Golf Club och gav mig ett och annat tips… och jag måste säga att jag kände mig rätt stabil med golfklubban i mina händer. Drivern var säker, värre var de korta inspelen och puttningen men som sagt over all mer än godkänt. Tjejer I will give you a hard time i sommar.

På måndag är jag inbjuden till en läcker golftävling med Nike i spetsen. Kul att de gillar mig fortfarande. Jag ska spela på Reunion Resort, ja the Arnold Palmer Course! KUL! Jag kommer även titta in på Annika Academy som ligger där också. Hoppas Annika är där. Jag ska spela med Stewart Cink, som vann Brittish Open för några år sedan. Han med flera har ett mycket spännande projekt på gång som de ska presentera på måndag. Ser fram emot det! Och enligt Joe kommer jag inte att göra bort mig…

Han och jag ska för övrigt försöka spela en gång i veckan. Perfekt! Superkul tycker jag. Han har ju lite att bevisa med tanke på dagens resultat… Joes vän Arthur följde också med några hål, men han gick mest och svor. Man gör det på golfbanan vissa dagar.

Visste ni förresten att Snäckan heter Snackan i min amerikanska mobil? Lite kul tycker jag.

Började morgonen med att jobba lite. Fick städat idag också. Kanon! Bra förhandlat av mig. Luktar rent och fräscht överallt. Sen lapade jag sol några timmar. Är typ svart nu. Hur ska detta gå? Inte varit här en vecka ännu. Så fint väder hela tiden. Härligt. Sprang på löpbandet ikväll när jag kom hem efter golfen samt njöt av David Bartons härliga gym en timme. Ja, ni vet ångbastun (som gör en smalare enligt Inez Karlsson) och alla krämer och lukta gott grejer. I can be there forever.

Missa inte min underbara vän Gabriel i TV4:s “Förkväll” imorrn (läs ikväll) onsdag med start kl 17.

Imorrn ska jag ligga på beachen en sväng och sen poolen på Plunge. På kvällen ska jag träna med min PT på David Barton sen har jag lovat att möta upp min kompis Anna för en liten utesväng. Har varit enormt osugen på det sen jag kom, men nu börjar det dra lite i den nerven också.

OBS bilderna är inte för Nikes modeplåtning. Och ja jag gillar rosa och denna outfit!

Miami Mars 0412

Miami Mars 037

Miami Mars 031

Miami Mars 020

Miami Mars 024

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Back on the course again… Snackan!

jossan / mars 17, 2010

schnyggo!! Saknar dig här i Stockholm, men det är underbart att se att du har det bra 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories