Back on the beach

oktober 2, 2011

Nu är jag åter på beachen. Man säger så när man bor här. Det är skillnad på Miami och Miami. Miami Beach är nåt helt annat och det är också där jag bor och brukar tillbringa mina vintrar. Jag älskar faktiskt att vara här. Igår åkte jag inlines för första gången sedan i vintras. Det gick fint, och är en underbar känsla. Jag håller på att filma ett reseprogram om Miami just nu så jag varvar jobb med semester. Det är underbart att ha det så.

I morse började jag morgonen med en lång löprunda längs boardwalken. Vi filmade det så det blir ju spännande att se sig själv pusta och flåsa. Not. Ikväll ska jag äta middag med en underbar vän. Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories