Back in my lovely Miami!

september 28, 2011

Åh vad det är härligt att vara tillbaks i Miami! Det känns verkligen som hemma här. Har otroligt många fina minnen här. Jag har flera hem och ja Miami är verkligen ett av dem. Idag har jag bara njutit hela dagen. Till och med under min löprunda i morse längs boardwalken. Sprang över en timme och stängde till och med av musiken när jag sprang i vattenbrynet. Sen dusch och en färsk smoothie på mitt favvoställe. Efter det har jag mest hängt på “Hotel Catalina” hela dan. Det är så lugnt och skönt där. Har läst massor varvat med dopp i poolen. Såååå varmt här och klarblå himmel. Jag blir så effektiv när jag får lite lugn runt omkring. Trots semester har jag fått en massa gjort. Nu ska jag iväg och äta på en gammal favorit på “Ocean Drive”. Sen ska jag strosa längs “Lincoln Road” för att gå på bio med min vän Greg. Jag älskar Miami. Och shit vad färg jag fick på en dag. Good to have a tan again.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories