Back at Kungsängen Golf Club

april 19, 2011

Foto3461.jpg

Idag hade jag golfpremiär. Ja, jag slog två hinkar och kände mig mer än nöjd efteråt, trots att Herr Sabel ville att jag skulle slå ännu mer. Är man lika bra på banan som på rangen? Fan vad jag slog. Besökte min hemmabana i Sverige, Kungsängen Golf Club. Kul att vara tillbaks! De har ju gått ihop med tre av Stockholms bästa banor i ett samarbete. Eller vad sägs om att spela på Brollsta, Kungsängen, International och Vidbynäs i ett och samma medlemskap. Det kan ingen slå! Jag ska hänga här hela sommaren. Vill du bli medlem? Medlemskap från 1495:- och uppåt. Kika här

Hojta om du vill bli utmanad! Sa jag att min solbränna är tillbaks? It is.

Foto3466.jpg

Foto3468.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 Comments on “Back at Kungsängen Golf Club

K-art / april 20, 2011

Snygga bilder!

Svara

  Anna Benson / april 20, 2011

  Thanks – min Samsung Wave gör jobbet!

  Svara

Brain Seltzer / april 20, 2011

“Idag hade jag golfpremiär. Ja, jag slog två hinkar och kände mig mer än nöjd efteråt”

Anna…..ska man inte slå bollar i golf?

Det får mig att tänka på Ole Bramserud, norrmannen i Lasse Åbergs “Den ofrivillige golfaren” när han ska träna Stig-Helmer. Han föreslår att de ska “slå nåre bötter” och Stig-Helmer ser framför sig hur han ska i realiteten ska slå ut hinkar på banan….

Svara

  Anna Benson / april 20, 2011

  Golf är svårt bästa du! Ibland behöver man hinkar… I det här fallet var det två hinkar fulla med bollar. Dvs bollarna som jag slog på… 🙂

  Svara

Brain Seltzer / april 20, 2011

Köpte hö till hästarna från en som ägde en golfbana. Hästarna fick tugga många bollar.

Svara

  Anna Benson / april 20, 2011

  Hmm…lätt hänt. 🙂

  Svara

Frida / april 20, 2011

Du ser brun, fräsch och lycklig ut Stumpan!!

Svara

  Anna Benson / april 20, 2011

  Tack syster. Har fått lite färg, det känns bra. Fräsch och lycklig I don’t know. Kram!

  Svara

Desdichado / april 20, 2011

Kungsängen äger!

Svara

  Anna Benson / april 20, 2011

  Eller hur!

  Svara

K-art / april 21, 2011

En mobil, den har ju tom bättre kamera en min mobil!

Svara

  Anna Benson / april 21, 2011

  Den mobilen är unta att skämta den bästa jag har haft och mycket på grund av att kameran är sjukt bra! Se själv!

  Svara

Latest comments

Archives

Categories