Även jag behöver paus

mars 13, 2011

Foto3035.jpg

Helgen är snart passerad. Gud, ibland undrar jag om jag är pensionär? Har tagit det väldigt lugnt (för att vara mig) varenda helg nästan sedan jag kom hem från USA. Det är så skönt. Läste ut en bok idag. Skönt att bara vara. Jag är det om helgerna.

Igår var jag förvisso och åt lyxfrukost med tjejerna på F13 för att sedan kika elitseriepingis i Vällingby. Mitt gamla lag Råå BTK spelade och att träffa mina fina vänner från Skåne är top notch. Pingisen lockar dock inte så mycket längre även om det var kul att se någon match. Glädjande att Råå BTK leder elitserien. Go girls!

På kvällen åt jag chips och drack cola i soffan medan jag kikade på Mello, istället för att vara backstage på Globen. Ja, även jag behöver paus.

I eftermiddag var jag på Cirkus och såg efterlängtade showen “Dygnkåt och hur helig som helst” med bästa Mia Skäringer. Mer om det snart. Träffade en annan pärla där, min Hellen. Hon satt på raden framför. Vad är oddsen för det liksom? Underbar helg. Tack.

Foto3040.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories