Att leva ett liv

april 21, 2016

Det var längesedan jag var här. Som jag skrev. Jag längtar efter tid. Det enda vi har. Ständigt fightas man med hur man ska fördela den. Prioritera. Som ganska ofta jobbar jag rätt mycket just nu. Föreläser, lämnat ny bok på tryck, EATSweden-böcker, nytt välgörenhetsprojekt, Smålandsgran and else…och jag älskar ju det. Fördelat med alla terapitimmar, resor och familj som jag vill vara nära mer än någonsin just nu finns det inte mer tid. Jag somnar dödstrött om kvällarna. Skrivandet har blivit lidande. Jag längtar efter det. Det där djupa skrivandet. Så sugen på att färdigställa min nästa roman. Men den får ta den tid det tar. Och den kommer. Men vilken känsla det är att skriva. Love it.

Dessa dagar har det varit en hel det konst också i ropet. Besökte en gammal gallerist också i Malmö i veckan. Och det kittlar i den nerven. Så sugen! GUD vad jag längtar efter att stå där med en pensel i handen och skapa. Den absolut bästa terapin och känslan. Snart ska jag skapa igen. Snart. Och nästa år blir det utställningar. Allt har sin tid.

Just nu sitter jag på ett plan igen. På väg till älskade Barcelona. Där är jag fri. Ledig. Otvungen. Min oas. K är med, men min älskade tjej är hemma. Saknar redan! Jag ska bara va. Gå långa promenader. Låta solen bränna mig. Kanske knappa på tangenterna om jag känner för det. Springa. Har som mål att träna tre gånger i veckan. Varken mycket eller lite men precis vad jag hinner med. Läs prioriterar. Igår sprang jag och K runt hela Söder. 1,2 mil. Hon är stark min lilla hund. Följ förresten Paolo Roberto om ni inte redan gör det – snacka om träningsinspo!

Har en bok med mig. Att leva ett liv – inte vinna ett krig. Rekommendation från en av mina terapeuter. Kanske kan stilla ångesten som ibland kommer. Will be back med en recension.

Massor kramar_DSC0143

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 Comments on “Att leva ett liv

Anna Nilsson / april 22, 2016

Love you ? ta hand om dej ?

Svara

Margaret / april 22, 2016

Så fin bild Anna! Ha det så skönt o koppla av. Kram mamma.

Svara

Emilia / april 22, 2016

Den boken hjälpte mig för några år sedan. Det finns en gul “syster”bok som också är bra.

Allt gott
Emilia

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories