Att inspirera och motivera…

december 16, 2011

Igår föreläste jag i Kalmar för en massa elever om entreprenörskap. Det är verkligen kul att föreläsa och jag får en enormt härlig kick varje gång. CIS Gymnasiet i Kalmar hade under driftiga Malin Nilssons ledning ordnat med en entreprenörsdag för alla sina elever. Jag var inbjuden som gästföreläsare och fick även sitta i juryn för Draknästet. Vilka duktiga elever skolan har med häftiga och väl genomtänkta affärsidéer. Extra kul är att min lillasyster Julia går där och är en av skolans representanter för entreprenörskap. Julia pratade också inför eleverna vilket gjorde mig naturligtvis extra stolt. Jag är förutom en stolt syster, en stolt ambassadör för entreprenörskap i Sverige. Heja heja!

Kul också att lokalpressen uppmärksammade denna dag. Håll utkik i Barometern, Östra Småland och Kalmarposten. Och tack fina syster med barn och faster som var på plats för att lyssna.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Att inspirera och motivera…

Anonym / december 19, 2011

Du är en riktig förebild Anna, och inspirerade säkert väldigt många vilsna själar när du var på CIS och föreläste, i alla fall mig! Tack!

/CIS-elev

Svara

    Anna Benson / december 19, 2011

    Tack snälla du! Det var väldigt kul att komma till er. Förhoppningsvis ses vi igen. Allt gott. Kram Anna

    Svara

Latest comments

Archives

Categories