Att flyga i…

december 26, 2010

annabensonhemms.jpg

Att flyga i juletider är ingen hit men funkar. Skönt med första klass o bra service hela vägen. Flög från Miami igår morse till New York, sen vidare till Köpenhamn där för övrigt bagagebanden gått sönder och där man inte kan skicka nåt bagage idag. Hoppas det hinner fram innan jag flyger till Thailand om några dagar. Jo, för det är egentligen dit jag ska. Men nu mot Stockholm några dagar. Jag känner mig lite som Snygg-George i filmen “Up in the air”. Min vän Aldo flög vid min sida hela vägen. Han skulle hämta sina söner i Köpenhamn för att ta samma flyg tillbaka till US. Han är verkligen mannen “up in the air”. OMG.

0_1.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories