At Walmart first time ever!

oktober 9, 2010

Foto0461.jpg

I USA finns det något som heter Walmart. Alla verkar veta vad det är. Typ som ett stort varuhus och väääldigt billigt. Jag har aldrig varit där tidigare. Ja, jag vet! Verkligen märkligt, men that’s the way it is. Min vän Aldo skrattade ihjäl sig när jag sa det. Han undrade om jag föddes igår? Hur som helst – skitkul var det. Köpte en fantastisk fin ny cykel som jag har döpt till “Tant Brun”. “Fröken Hoj” som var med mig senast i Miami såg så fruktansvärt nergången ut när jag skulle hämta henna igår. Utan sadel dessutom. Så jag kom fram till att det var billigare och bättre att investera i en ny. Sa jag att jag cyklade runt med “Tant Brun” på köpcentret tills en vakt informerade mig om att man inte får cykla där. Otroligt effektiv shopping. Gud vad grejer. Rena julafton för mitt kreditkort. Och nej jag är inte så lönnfet som bilden visar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories