At the headquarter of Nike

januari 27, 2012

Idag hade jag ett härligt möte med Nike. De är grymma! OCH det är lite som julafton att komma dit då jag alltid har rätt mycket grejer med mig därifrån. Vi har lite på gång och det känns förbaskat kul. Finns det något bättre än att ha grejer på gång?

Längtar förresten faktiskt efter att spela golf. Har så många snygga outfits så jag dör.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “At the headquarter of Nike

Jocke / januari 27, 2012

Hej Anna

Här är man väck från bloggar och nät några veckor och när jag läser ikapp mig så har du vänt upp och ner på alla begreppen och jag ser dig i ett helt annat perspektiv. Människoöden är i ärlighetens namn det mest intressanta man kan läsa om, i alla fall så länge jag slipper läsa om vänsterpartisters mindre genomtänkta val i livet…

Jag lovar att när jag får en chans så ska jag läsa “C”. Sliter som vanligt med en del privata göromål, planer för företaget och som vanligt den stundtals kontraproduktiva karriären. Men man får alltid en positiv känsla när man läser om dig, din energi och din livsglädje smittar av sig.

Ska fortsätta botanisera bland dina texter, i den mån jag hinner. Är tillbaka i Afrika och man behöver inte frysa. Men det vore överdrift att påstå att man ligger i solen med drinkar. Solen ser man knappt bland moln och sand från Sahara och pirater och gerillaförband drar ner njutningen lite.

Hoppas du har en bra dag Anna/Jocke

Svara

    Anna Benson / januari 27, 2012

    Jocke! Jag saknar dig kommentarer mycket. Glad you r back. Bra att Afrika håller dig varm och förhoppningsvis kan du även få uppleva dess bättre sidor. Undrar vilket perspektiv du ser mig nu i??? 🙂 Tack för att du läser. Det betyder mycket. Kram Anna

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories