Åska, Pride och Helenas klänning

juli 30, 2014

image

I måndags var det ju biopremiär och jag lånade lite sköna bilder från Cawamedia. Peter Siepen t.ex gör aldrig någon besviken! Var så fin bild på Malin Berghagen med familj som strålade. Hon var hemma en sväng från Mallis där hon bor. Just det klänning från Helena Lignells garderob. Hon var bitter.

I natt har jag sovit riktigt gott. Haft fläkt och grejer på. Så skönt! Nästa hem hoppas jag har ac. Och så känns det som om hettan har lite försvunnit. Pratade med pappa som berättade om åskväder i Siggesbo och det lär väl komma hit också. Men jag är piggare i alla fall. Vilket ju passar bra för idag börjar Stockholm Pride!

Snart lunch med en av mina finaste vänner.

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories