Art Basel – USA:s mest betydelsefulla…

december 1, 2011

Det är perfekt tidpunkt att vara i Miami just nu. Då självaste Art Basel går av stapeln. Det är USA viktigaste och mest betydelsefulla konstutställning med över 2000 konstnärer och cirka 250 gallerier från hela världen. Utställningen sker varje år första veckan i december. Gissa om jag tycker det är kul? Överallt så är det läckra verk, skulpturer och målningar från konstnärer. Flera läckerheter finns att skåda på beachen till exempel vilket är lite kul och skulle aldrig hända i Sverige. Faktum är att mitt galleri har ställt ut här några gånger. Grabbar ska vi köra nästa år eller? Undrar om det är någon som skulle gilla mina nakna män och kvinnor? Jag var på Gansevoorth Hotel igår och åt lunch vid poolen (den goda kycklingsalladen nedan) gick då förbi den superhäftiga Porschen utanför. Så cool. Borde gå på Convention Center och kolla på alla konstnärer, men fan jag håller ju på att skriva min bok “Why not?” som bara måste bli klar nu. Fast Maria och Karin – don’t u worry. I will deliver.

På lördag är jag bjuden på en häftig grej här i Miami. Ska ta med er dit!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Art Basel – USA:s mest betydelsefulla…

maria / december 2, 2011

Vi är inte oroliga, snygging 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories