70-årskalas i Miami

januari 16, 2011

Samsung Wave Benson 084.jpg

Ikväll landade jag i mitt älskade Miami. Gud vad jag tycker om denna stad. Det känns så härligt att komma hem hit. På programmet ikväll var ett riktigt trevligt 70-års kalas som bjöd på en mycket god middag på Mandarin Oriental i downtown med superhärlig utsikt och stillhet. Det var en av mina bästa vänner Gabriels mamma Kristina som fyllde år dagen till ära. Gabriels föräldrar är här och hälsar på i nästan 4 veckor. Superkul! Och något som också var superkul var att träffa min fina vän Gabbe. Saknat dig big time!

Nu ska jag sova. Vilket jag inte gjort på snart 40 timmar om man inte bortser från några timmar på sista flighten. Känns rätt konstigt att jag igår morse simmade i poolen i Thailand och senare på kvällen gick igenom min post i Stockholm för att sedan sitta här i Miami och njuta av att mitt liv är underbart.

Samsung Wave Benson 096.jpg

Samsung Wave Benson 102.jpg

Samsung Wave Benson 112.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “70-årskalas i Miami

Astrid Nylund / februari 23, 2011

Vad rolig dina poster verkar. kommer definitivt läsa dina inlägg igen! =P Ha en bra dag 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories