Arkiv och tidningsurklipp

april 5, 2010

Blir alltid lika glad när folk mms:ar mina artiklar till mig. Tack! Så här kan det se ut och så gjorde det i söndagens tidning i Aftonbladet. Fortsätt skicka, jag blir jätteglad då! Har ju ingen aning hur det ser ut i tidningen, vilket är en väsentlig skillnad jämfört med webben. Läs hela artiklen här. Kommer minst en artikel denna vecka också i lördagens tidning, tror jag.

Jag försöker samla det jag är mest nöjd med i mitt “Arkiv” på min hemsida. Kika gärna där då jag uppdaterar emellanåt med både bilder och artiklar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Arkiv och tidningsurklipp

En hemlig vän / april 6, 2010

Vilken assssnygg artikel!! Du cverkar vara en hygglig journalist!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories