Årets sista Doctable By Benson…

september 16, 2019 Årets sista Doctable By Benson…

Fick feeling i helgen… Var en magisk höstdag. Och kunde inte låta bli mina fantastiska brädor som har fått torka i solen medan jag har varit i Barcelona. Resulterade i årets sista Doctable By Benson. Nu blir det nog (man vet aldrig) inga fler bord förrän till våren. Har ingen köpare på detta. Men ska posta på Instagram tänkte jag. Fick ju 13 beställningar senast. Borden har legat på runt 20 000 kr styck beroende på storlek och så. Få se om det blir något napp. Jag äskar mina bryggbord och varje bord är ju unikt såklart. Känslan att jag själv har stått och fiskat på dessa brädor när jag var en liten flicka är så fin att det är svårt att skiljas från dem. Men man kan ju inte ha hur många bord som helst, visst?

Mina Doctables har varit sommarens höjdpunkt verkligen. Från handsåg till cirkelsåg.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories