Årets julklapp!

oktober 8, 2013

Eatsweden Stockholm

Vänner! Nu uppmanar jag er att investera i “Årets julklapp” samtidigt som du skänker pengar till Rosa Bandet och kampen mot cancer. Du bjuder dig själv eller någon du tycker om på 12 middagar på 12 toppkrogar i Stockholm. Eller vad sägs om Restaurang Niklas, EAT, Pontus!, Bockholmen, Djurgårdsbrunn, Matboden, Mooncake, Motwalls med flera.

En perfekt present och en god gärning!

Din för bara 345 kr men JUST NU 295 kr om du förhandsbeställer senast 31 oktober!!!

EatSweden har funnits i sex års tid och säljer slut varje år. Trots den ständiga succén väljer vi att begränsa upplagan till 5000 exemplar och varje bok är exklusivt numrerad. Vi vill att du ska känna dig utvald när du sitter med boken i din hand.

EatCare – Har man en gång levt nära någon med cancer eller själv varit drabbad, vet man att cancer är en hemsk sjukdom. Och att förlora någon gör ont. Men statistiken för att överleva är trots allt god och att andelen överlevande ökar stadigt i Sverige. Sedan starten 1951 har Cancerfonden lyckats dela ut närmare 8 miljarder kronor till svensk cancerforskning. Och överlevnaden har fördubblats. 1 av 3 kommer att få cancer någon gång under livet. Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom och bara idag kommer 20 kvinnor att få det beskedet. Vi på EatSweden bryr oss. Vi har levt nära. Förlorat. Stått hjälplöst vid sidan om. Därför skänker vi 10 kr per såld bok direkt till kampen mot cancer. Tillsammans kan vi hjälpa och rädda liv. Beställ ditt exemplar nu! www.eatsweden.se

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories