Årets festprisse, Expressen?

januari 8, 2013

I förra veckan blev jag utnämnd till “Årets Festprisse” eller egentligen “Årets Vimlare” då jag tydligen toppar listan bland alla vimlare 2012. Men “Festprisse” nja det är inte jag. Långt ifrån. Man skulle kunna bli en riktig festprisse med tanke på de fantastiskt generösa tillställningar jag har förmånen att bli bjuden på. Men många gånger nöjer jag mig med bubbelvatten. Jag har ingen koll på hur mycket jag minglar (till skillnad från Expressen), men tycker det är ett väldigt trevligt sätt att umgås med vänner och inte minst träffa många nya samt branschmänniskor. Ja, och dessutom får man ta del av många nya ställen som invigs, biopremiärer, vernissager, sportevenemang, böcker som släpps, konserter, modevisningar med mera. Jag har också haft fem egna event på ett år så ja nog har det blivit en del. 32 gånger säger de… To be continued 2013… Rock on!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories