Annandagen på beachen och i affärerna…

december 27, 2009

Miami 016

Sol, sol, sol we love u. Vad härligt det är när det är varmt. Man får sån glädje per automatik. Solen värmer. Vi låg på beachen nästan hela dan igår. Så skönt! Åt Cias goda sallad när det kurrade för att komplettera med lite allt möjlligt från Starbucks.

På eftermiddagen hade vi shopping planerat. Fiiiin rea 🙂 Vi hittade lite smått och gott… Så kul! Köpte mina första jeansleggings. Nån gång måste ju vara den första. Cia hittade en hel del fina väskor. Superkul! Vi tog en paus mitt i allt men missade precis happy hour på hotell Sally på Collins. Men bartendern Mark the Shark tog väl hand om oss ändå och lurade i Agda en och annan shot. Själv knaprade jag mest polkastänger…

Gabriel kom förbi och tittade till oss. Vi tre är ett 🙂 Vi tog oss så småningsom upp till Lincoln Road där vi gick och strosade. Sååå mysigt där. Väldigt mycket folk ute på gatorna. Märkbar skillnad på helgerna. Hittade en härlig möbelbutik. Väldigt fina möbler. Hur får man hem allt? Vi försvann sedan in på ett läckert ställe som var helt i vitt och rockade loss till några låtar, innan det värkte något förbaskat i fötterna. Då var det dags att åka hem och när huvudet las på kudden somnade jag som en stock.

Bifogar en bild på skyltdockorna här. De har större bröst än 10 Annor tillsammans typ… Trodde först det var Snäckan som var och hälsade på.

Cia hittade fina glajor till nyårsafton. 2010. Då hon dessutom fyller år!!! Hejhopp!

Försöker ta reda på hur länge eller om jag behöver stanna i Sverige särskilt länge när jag åker hem i februari, för mitt visum skull. Eller kan jag bara åka tillbaks direkt? Nån som vet? Please help me out.

 Puss

 Miami 2009 024

Miami 002

Miami 2009 016

Miami 2009 015

CIMG1211

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories