Anna Lindh och nakna kvinnor

september 12, 2011

Idag gick jag förbi Anna Lindhs grav vid Katarina Kyrka i regnet. Igår var det 8 år sedan som hon dog. Det låg mycket blommor och olika hälsningar på graven. Tragiskt. Otroligt tragiskt. Minns när jag hörde om dådet när jag befann mig i Helsingborg på min stammiskrog – pizzerian på hörnet.

Inte för att det är Anna Lindh, men ändock en kvinna som jag målade igår. Så mycket lättare och roligare att måla kvinnor. No offense men, but jag är väldigt trött på att måla er nakna. Nu håller jag på med utställningen “C” som har vernissage 1 februari i Stockholm i samband med min bokrelease. Oj, vad brösten sitter högt upp.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories