Anna Brolin lagar mat i Rosa Kokboken

oktober 24, 2013

Rosa kokboken med Anna Brolin och Anna Benson till förmån för Cancerfonden

Igår lagade jag och Anna Brolin mat i Rosa Kokboken till förmån för Cancerfonden. Vad hon gjorde är dock lite hemligt men sååååå gott och något jag aldrig äter. Tänk vad smaker och grejer kan trolla till det! Jag är SÅ stolt och glad över den här boken. Och så tacksam! Tack tack tack alla ni som ställer upp. Helt otroligt! Och jag lovar er den här boken kommer att betyda något. För många. Underbara Yessica Thor fotograferar som vanligt.

Rosa kokboken med Anna Brolin och Anna Benson till förmån för Cancerfonden

Rosa kokboken med Anna Brolin och Anna Benson till förmån för Cancerfonden

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Anna Brolin lagar mat i Rosa Kokboken

Karro / oktober 24, 2013

Jag har följt din blogg sen du var i Idre, och blir inspirerad av det du gör. Jag vill följa min dröm och tror jag kommer att lyckas någon gång i framtiden. Jag kommer att köpa kokboken, har levt nära cancer sen 2005 då dottern fick den hemska sjukdomen.
Fortsätt att inspirera!

Svara

    Anna Benson / oktober 24, 2013

    Karro vad fint du skriver! Tack snälla du. Då vet DU om någon hur det är att vara nära. Och du why not? Follow your dream!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories