Andreas Ljones – en profil!

mars 7, 2010

Han blev framröstad som Sveriges pingispersonlighet och har också varit med och förgyllt TV4 Sports:s satsning på bordtennis, som visar Pingisligan på lördagarna. Han är också marknadschef för Svensk Elitpingis. Egentligen har jag mycket mer att skriva om Andreas Ljones, för han gör så mycket för svensk pingis . Han är överallt. Ljones har verkligen har sett till att kvalitetssäkra arrangemanget på SM, genom kringaktiviteter i form av mellansnack, ljud, ljus, musik, olika speakers, “Loket”, Sara Löfgren (kommer senare idag) men mycket mer. Egentligen gör jag inte Ljones rättvisa genom att försöka räkna upp allt han gör. Det går nog inte.

– Förberedelserna har varit enorma och det har varit jobb 24 timmar om dygnet, säger han mellan ännu en aktivitet.

Arrangemanget i sig har varit otroligt bra. Nya Halmstad Arena är en fantastisk anläggning att arbeta med och gör det svårt att misslyckas. Tyvärr har man inte riktigt koll på all teknik ännu då vi har fått erfara flera störningar ljudmässigt. Och ljuset som släcks automatiskt 20.30 om man inte har sagt till något annat, gjorde just det i fredags mitt i herrarnas 1/8-finaler… Ja, lite småputs men over all ett mycket bra arrangemang. Men var är publiken? Håkansson och Persson i semifinal kan inte vara bättre.

Och Ljones då? Jo, han kämpar vidare med samma höga ambition.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Andreas Ljones – en profil!

Anders / mars 7, 2010

Hej, måste säga att jag tycker det e strongt av honom o få in pingis i tv o så. Har velat ha det ända sedan jag var liten. Och trött på att det bara visas hockey och fotboll på tv nu för tiden när min favoritsport är pingis. Angående vart publiken var e det inte så svårt o förklara. Själv bor jag i halmstad, inte speciellt långt ifrån arenan, men hade absolut ingen aning om att det var sm där i helgen så därför har jag inte heller varit där och kollat, jag har heller inte sett någon publicering av det i halmstad. Så att få ut sådana här saker i media hade helt klart hjälpt. E lite bister över att jag missat en sådan här sak faktiskt.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories