And the winner is…

december 2, 2013

PageLines- Le-Creuset.jpg

Shit rekord i tävlande! Inte illa! VERKLIGEN kul att ni är så många och att ni faktiskt också delat med er av en massa recept. Jag har att göra om jag ska laga igenom alla dessa recept i min vulkanfärgade Le Creuset. Själv kör jag en 4,1 l som jag tycker är helt perfekt.

Ni vet väl att ni har 20% rabatt på Le Creuset just nu? Surfa in på Köksprodukter.se och knappa in koden 6zzVkcAkjI i kassan.

And the winner is…

“Det är lördag eftermiddag och jag lagar en höstgryta. Gästerna kommer om några timmar. Och jag längtar efter grytan från Le Creuset. Jag har marinerat grytbitar i portvin, krossade enbär, vitlök, lök och morötter sedan igår. Nu ska köttet stekas och grytan puttra i 1 1/2 timme. Det ska i trattkantareller, svartvinbärsgele, ädelost, soja och grädde. Mums! Till det pressad potatis. Grytan jag önskar skulle lysa upp höstmörkret är Le Creuset gryta oval röd 4,7 liter 29 cm.”

Stort grattis Marja Fredin i Örebro till en alldeles egen Le Creuset! Tack alla ni andra som har tävlat!

Psst…redan i morgon kommer en ny spännande tävling upp.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories