Amerikaniserad på sjön

juli 9, 2011

Idag kom en av mina äldsta och bästa vänner till Ragnabo. Kajsa är regerande svensk mästare i lag i bordtennis och vi har hållit ihop i en jädrans massa år. Känner att min småländska blir starkare och starkare för varje dag som jag är här. Toppenhärligt väder idag. Sprang en runda i morse. Badade. Solade mitt på dan. Badade. Gick en kvällspromenad. Badade. Great day. Kajsa och jag spelade bland annat backgammon. Vem vann? Blev en runda med båten också. Förresten visst syns det att jag har bott i USA? Inte alls meningen men blev en knasig oufit. Couldn’t care less over here. Håller i detta nu på med att planera kommande USA-vinter. Drar nog redan i september en sväng. Puss and sleep tight

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Amerikaniserad på sjön

Brain Seltzer / juli 10, 2011

Bästa Anna

Förbannat snygg tröja. Hade det inte varit för att jag väger dubbet så mycket som dig och är en halvmeter längre så hade jag krävt att få köpa den av dig…

Man blir alltid lika road av att läsa alla antiamerikanska inlägg och kommentarer lite överallt, framför allt nyhetskommentarer på aftonbladet. Nästan i religiösa ordalag beskrivs hur hin håle, djävulen själv har äntrat jorden iklädd stjärnbaneret.
Men jag är en riktig sucker för amerikansk kultur, framförallt musiken. Har jag inte sagt det förut så säger jag det nu; drömmen är att få komma till en riktig honky tonk-bar. Överväger att söka mig från asien bort till gulfen och texas, bara för att få chansen att kunna se bra musik live i rätt miljö!

Ett avgrundsdjupt hål av avund öppnar sig i mitt inre. Jag skulle kunna byta ut mycket i mitt liv för några dagar av ditt liv Anna!

Den evigt efterhängsne stalker Jocke

Svara

    Anna Benson / juli 11, 2011

    Jocke – tröjan är från Ralph Lauren och en favorit. Köpt i Miami. Love it och säkert har du sett den på bild tidigare. USA rock. Go for it. Alla kan och man vill. Mitt nya motto “Why not”? Kram!!!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories