American Pancakes och snööööööö!

februari 20, 2010

Stockholm 2010 027

Vad är detta? Det är snö överallt! Förvisso väldigt mysigt – om man sitter inne eller är ute i backen och åker skidor typ MEN inte när man går ute i snöstorm i för lite kläder, försöker köra bil, försöker hitta bilen under snön eller åker kommunalt. Det sistnämnda gör jag väldigt sällan. Ja, nästan aldrig. Har svårt med så otroligt mycket människor runt omkring. Buss, tunnelbana, tåg etc. Människor överallt. Nä, helst sitter jag i bilen med hög musik. Eller inne framför brasan.

Hur många gånger kan man ångbasta på en dag???

Stockholm 2010 048

Träffade Pierre, Pernilla och Istan idag på brunch. På Sirap i Vasastan mittemot mitt allra första hem i Stockholm på Tulegatan. Jag drack mest honungsvatten för rösten… Sirap är väldigt crowdy och nja inget att rekommendera egentligen MEN de serverar American pancakes. Naturligtvis med sirap på. Sån där fet lönnsirap. Kändes nästan som om man var i US igen…

…och på tal om det så längtar jag verkligen. Räknar med att ligga i en bikkini om två veckor igen.

Stockholm 2010 069

Efter brunchen fick jag se en fabulös lägenhet på Frejgatan som verkligen genomgått en förvandling. Shit lägger man upp lite pengar, ja typ så där 1 miljon, så kan man göra det mesta. Tro mig! I am impressed! Jag stylade och fick min gamla lägenhet städad idag också. Har visning på den imorrn. Såg faktiskt rätt fin ut när jag lämnade den. Dock aboslut inget vemod. Nej Ingemarsgatan är jag så done with. Köp den!

Hämtade min underbara vän Gabriel på Arlanda idag också. Han kom äntligen hem från Miami. SÅ brun! Han är så brun! Han kommer strax och hämtar mig i sin cab. Precis som vanligt. Vi ska på schlagerfest ihop och skaka rumpa. Underbart kul!

Vi hörs och ses! Ha en underbar lördagkväll!

Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “American Pancakes och snööööööö!

Pe / februari 22, 2010

…haha efter publiceringen av tungbilden kommer cafe sirap gå i konken.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories