Älskar mitt kontor i Stockholm!

juni 17, 2010

Foto0110.jpg

Älskar mitt Stockholmskontor…mitt tak på Mosebacke Det är så otroligt härligt här. Ja, jag vet det må vara livsfarligt, men ack så härligt. Påminner lite om mitt Miamikontor. Man känner samma pirr och lycka. Ligger här just nu. Får mycket gjort här medan jag njuter av solen. Igår tappade jag min mobil…woops. INTE så kul Den åkte iväg längs taket utan att jag kunde göra något och ner mot stupröret. Såg inte den sen. Jag var jätteledsen! Min nya fina Samsung Wave. Knackade på hos granne Mr Benjamin som ringde den och vilken lycka när jag hörde den härliga ringsignalen låta nånstans långt borta. Och nej den hade inte fastnat i stupröret. Jag gick ner 6 våningar och hittade den i gräset oskadd förutom en lite skråma på ena kanten, men ändå full funktionerlig. Samsung you rock!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories