Ålapinne, födelsedag och kyla. ENJOY!

januari 9, 2010

Miami 2010 071

Kylan till trots så gick vi ner till stranden på kvällen efter Everglades. Kylslaget. Härliga bilder dock. See them! Kan barn bada i evigheter? Vi slet upp dem från havet. Att ramla måste vara en lek. Så roligt. Ibland vill jag vara barn. Och ramla som om det inte vore meningen. Att rida ålapinne var dagens citat. Syrran she knows. Två tuffa omgångar av fyrmansvist  var sååå kul på kvällen. Fredde var något frustrerad på sin spelpartner. Men efter ett tag så lärde sig fitti paldi och då körde de dit oss. Pappa och jag var samspelta och nu står det 1-1. Ryktas om att det ska bli en ny omgång senare ikväll.

Gissa vad! Syrran somnade och då plockade Fredde fram en påse Bridge till mig. Jag gav den 20 minuter. Sen var de bara de äckliga gröna kvar.

På kvällen igår gick vi till Espanola Way och åt mexikanskt. Supermysigt. Och det var såååå trevligt och vi hade verkligen såååå kul. Härligt att skratta så mycket! Många nya ord lärde vi oss här. Enjoy! 🙂 Servitrisen var verkligen TREVLIG. Barnen fick teckningar och kritor. Jag hjälpte dem färglägga lite… Vi gick förbi Delano och Loews också  och njöt av atmosfären och det lyxiga där.

Miami 2010 093

Efter middagen cyklade jag hem och Jullan hoppade upp där bak och jag fick plötsligt nattbesök i lägenheten. Så mysigt.

MEN ibland hinner man inte med allt och alla. Kände mig lite otillräcklig igår. Fina Jonas fyllde år och hade firande heeeela dan. Först frukost på The Palms sen spa hela dan med efterföljande middag och sen utgång. Vi hörs! So sorry jag inte kunde vara med Jonas men tro inte du kommer undan. Vi ska snart fira!

Nu skiner solen och Jullan och jag ska ta cykeln upp och möta resten av familjen. Fontainebleau väntar på oss. Och solen. Jippie! Kylan fuck off.

Familjen Persson och Nilsson tror jag är väääldigt soltörstiga, men trots kylan så känns det som om de trivs väldigt bra. I like that.

Miami 2010 081

Miami 2010 077

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories