Åk INTE tåg!

december 9, 2010

0_1.jpg

Nu är jag i Alvesta, Småland. Åk INTE tåg! Missade precis mitt tåg till Kalmar pga mitt X2000 från Linköping som var nästan 30 min sent. Fuck that! Ska på julkonsert i Kalmar som börjar kl 16. Om jag kommer hinna? Nej! Fick dock skjuts av Thörnberg Transport AB till Linköping, vilket kändes exklusivt. Fika fick man också… Not bad. Jaja. Gillar trappan på Alvesta Station.

annabensonhemms.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Åk INTE tåg!

Big You / december 10, 2010

Vi hoppar på tåget om ett par timmar :/ alltid en chansning! Puss

Svara

    Anna Benson / december 10, 2010

    Big me?! Var för tåget dig? Säg inte att du lämnar huvudstaden. Vill ses supersnabbt innan jag drat. Tåg? No more to say men good luck. Puss

    Svara

Latest comments

Archives

Categories