Airborne – snälla hjälp! Godisfross!

april 5, 2010

Jag vet inte riktigt var som har hänt med mig och mitt immunförsvar. Men jag har varit rätt förkyld hela veckan. Brukar faktiskt aldrig var sjuk. Men har dragits med några små förkylningar sista halvåret. När jag flög hem från Miami sist tappade jag rösten. Var otroligt enerverande då rösten är det vikigaste du har nästan. I alla fall för mig, som pratar så mycket… Just denna vecka har jag varit rätt hes igen. Igår söndag var jag otroligt seg och sov till 13… Wow. Inte varje dag. Avbokade allt (bland annat Mamma Mia). Behövde verkligen ta det lugnt. Skulle gått på gymmet också med min vän Paula, men hoppade även det. Har inte tränat sedan i måndags.  Det känns inte ok. Älskar ju att vara igång. Gick till Wahlgreens och inhandlade preparatet “Airborne” istället, som ska vara en hit i USA som ALLA använder sig av. Min vän Anna Loeb är ett stort fan. Men nja vet i tusan om det hjälper på mig.

Nåt som hjälper väldigt bra är att frossa i godis. Typ choklad med jordnötssmör, mormors gamla “Mamba” och cola light. Jag gjorde det igår. Frossade alltså. Oj, vad gott!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories