Adobekrasch och Barcelona

juni 26, 2014

image

Puh vilket dygn. Jag är en hackertyp men igår när jag korrat halva boken rasar Adobe ihop!! NÄR händer det!!?? Har ni någonsin varit med om det? I haven’t. Det innebar att alla ändringar var borta. Trots att jag har autospar.  Klockan var typ 19 då och jag visste redan då att det skulle bli sent. Men sedan kraschen! Alltså jag gick och la mig 06.15 i morse. För att gå upp 07.15 eftersom jag hade ett superduperviktigt möte. Galet! Men korret var tvunget att skickas eftrsom jag skulle bort. Boken måste bli färdig för tryck.

Mötet gick toppen och jag hoppas hoppas att det går vägen. Det var JcDecaux som jag träffade. Ni vet. Och visst såg jag pigg ut för att ha varit uppe hela natten? Sedan hem och packa och nu sitter vi på Arlanda. På väg…..! SÅ SKÖNT! Jag kör brillor idag. Tröttöga. Och idag fyller vår fina vän Ola 40 år och det är bland annat därför vi åker till Barcelona.

Hörs där!

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Adobekrasch och Barcelona

Ulrica Bengtsson / juni 26, 2014

Vilken natt!!! Galet. Och ändå ser du så pigg ut på bilden – sötnos! Have fun in Barca!

Svara

Ulrica Bengtsson / juni 26, 2014

Vilken natt!!! Galet. Och ändå ser du så pigg ut på bilden – sötnos! Have fun in Barca!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories