A night in Vegas

december 19, 2011

Igår landade jag i Las Vegas. Det var väldigt kul att få en kväll i denna knasiga konstgjorda stad. Har ni varit där? Mitt ute i ingenstans uppenbarar sig en stad med otroliga skyskrapor och hotell. Har ni sett filmen “Ocean’s Eleven”, som utspelar sig i Las Vegas så vet ni precis hur det funkar. Jag var just där i Caesars Palace som är ett gigantiskt hotellkomplex inspirerat från romarriket. Riktigt läckert. Och visste ni att världens största hotell ligger här? MGM Grand Hotel. I Vegas hittar du pokerbord efter pokerbord enarmade banditer i tusentals och ja allt annat du kan spela på. 90% av alla som kommer hit spelar på något. Jag vann inga miljoner och jag måste erkänna att Las Vegas inte är min cup of tea. By the way vill du gifta dig så är det många som gör det just här. Typ Britney Spears. Och ni vet väl what happens in Vegas stays in Vegas.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories