Some clubing och en handväska

december 17, 2009

CIMG1090

Nu är det kväll och jag och Cia ska precis iväg på ett ”Christmas Party”, som snyggingen Marcelo bjöd in till. Visst är han snygg? Se bild. Blir lite julstämning ikväll förmodligen. Supermysigt. Cia och jag har shoppat lite idag. Jag som för det mesta är ”väsklös” (förutom kuvertväskor som jag flitigt använder) har hittat och köpt en mycket snygg väska idag… Och två fina partyblåsor i modell kortare. Kul!

Imorrn ska vi till Sawgrass Mills. Ett av USA:s största Malls. Blir nog en del shopping där också…

Fan vad man mår bra av att shoppa ibland. Så är det bara.

Vi sov båda otroligt gott inatt efter en kväll ute på stan. Körde den gamla vanliga rundan på tisdagar. Delano och den starkaste (och äckligaste) mojiton ever, sen vidare till Setai och den überläckra drinken ”Chili Passion”. Cias läppar höll på att explodera. Vi passade på att äta apelsin. Man får det där. Underbar bartender förresten. Sen till ”W” för en dubbel vatten och sen vidare till ”Club Luis”. Träffade några svenskar. Kul! Men sen lämnade vi stället i all hast och shoppade lite på Wahlgreens. Jag hittade världens sötaste innetofflor för $5, som jag faktiskt tog på mig där och då i affären… Mina fötter var rätt trötta. Igår var det high heels. Greg skjutsade hem oss sedan i sin stooora bil efter en hel del nötätande på gatan. Han hade saknat mig. Kul kväll. Se bilder!

Miami 2009 003

Handlade igår… Såg komiskt ut när vi luftade fröken hoj med alla påsar. Se bild. De är experter på påsar här! Tokigt! Vi fick igång Cias dator också. Eller jag fick 🙂 Lite knappande och lirkande i datordjungeln så funkade det. Kul! Nu är Cia igång för fullt. Me like!

Legat vid poolen idag på Catalina. Mysigt men SJUKT varmt. Cia har fått lite mer färg idag. Näsan är röd. 🙂 Åt en lunch i skuggan på Maxine. Träffade Charlie och pratade nyår. Nyår kommer bli väldigt kul här. Kommer bli en hel del härliga människor och vänner.

Imorrn ska vi äta middag på Lincoln Road med underbara Gabriel som landar imorrn. Välkommen Gabbe! Äntligen!

Förresten Monopolet är ännu inte avgjort men det närmar sig slutet… Fan vad tid det tar.

Puss på er därhemma!

P.S Och så STORT grattis till min fantastiska farmor som fyller år idag. Vet inte hur mycket. Men år fyller hon. En av världens bästa kvinnor på jorden. Älskar dig fina farmor. D.S.

Miami 2009 018

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories