#36: Anna Book – ”Jag har aldrig älskat mig själv.”

maj 4, 2017

#36: Anna Book – ”Jag har aldrig älskat mig själv.”

Idag möter vi fenomenet och fantastiska Anna Book. Hon slog igenom som femtonåring och tog hela Sverige med storm via Melodifestivalen med låten ”ABC”. Visserligen vann hon inte, utan fick nöja sig med en femteplats. Anna har gått igenom mycket och har en öppenhet som få. Vi har sett och ser henne fortfarande i mängder av tv-program så som Let’s Dance, Fångarna på Fortet, Arga Snickaren och en mängd andra program. Anna arbetar också mycket med dubbning.

När vi möts talar vi om alla Annas utmaningar i livet. Och hur 2017 ska bli ett Anna-år och hur hon satsar på sig själv för första gången i sitt liv. Vi talar också om det stora äventyret som ligger framför henne och det hemliga tv-programmet. Vi talar om hur 2016 var ett väldigt tufft år och den djupa krisen. Diskningen i Melodifestivalen och hur Anna tappade sugen på allt och livet. Och hur minnet sviktade.

Vi talar om alla sjukhusbesök. Depressionerna. Näringsbristen. Terapin. Och hur hon inte är hel just nu. Eller älskar sig själv. Vi talar om den tidiga mammografin och om knölen i bröstet.

Produceras av Kid Eriksson. Presenteras i samarbete med ACast.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories