30 inlägg och premiär på Aftonbladet

mars 5, 2010

Just nu har jag precis ätit en väldigt god kantarellsoppa på Grand Hotel i Halmstad. Klockan är snart 23 och jag är riktigt trött och var väldigt hungrig. Ja, så hungrig så att jag beställde in en soppa till. Är det normalt? Jag har bloggat exakt 30 inlägg idag på min blogg på Aftonbladet. Väldigt kul! Men sedan 07.30 i morse har jag stirrat in i min dataskräm typ. Eller i en skärm på videokameran eller på systemkameran. Fan varför glömde jag mina glasögon? Tack gode gud för Clear Eyes. USA:s svar på vackra ögon. Tack Thörnberg för att du lärde mig en gång. Älskade läsare jag hoppas att ni mår bra och att ni läser min andra blogg http://blogg.aftonbladet.se/benson. Jag behöver verkligen er där, då det är viktigt med höga läsarsiffror och mycket kommentarer. Idag har det varit över 2000 läsare. Det är rätt okej för att vara första dagen. Men jag vill ha FLER! Kul att min vinjett ”I huvudet på Benson” legat på förstasidan idag på Sportbladet.

Inser när jag är här och bloggar att jag har saknar er massor. Ja, det känns jäkligt längesen. Si så där 30 inlägg sen. Love u guys. Puss and goodnight.

Jag behöver semester – nu! Men imorrn är det Aftonbladetbloggen som gäller igen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “30 inlägg och premiär på Aftonbladet

Prinsessan / mars 6, 2010

DU ÄR BÄST!!!

Svara

Latest comments

Archives

Categories