25:e och träningsvärk kanske?

november 25, 2009

Miami 2009 012

Vilken dag är det? Jag måste verkligen tänka efter. Dagarna spelar liksom ingen roll här. Dagarna eller datumen. Who cares. MEN jag kollar ändå för att ha lite koll och inser att imorrn är det den 25:e. Måste vara den första 25:e sen jag var 15 (eller kanske till och med 13-14) som det inte har klirrat på kontot. Märkligt, men så är det. Och för första gången har jag tre lägenheter att betala. Knasig ekvation. Men c’est la vie eller chi ha ma vie som man säger i Kina. (skämt).

Har spelat tennis idag. SÅ KUL! Och vem sa att tennis inte är jobbigt. HERREGUD! Carlos fick mig att springa och det var jämt men jag tog inget game… Men det var jämt! Och jag ska minsann slå han den rackaren. Vi spelar klockan 4 imorrn igen. Pappa såg att du hade ringt, men kl 4 är jag på tennisbanan varje dag from now on. Carlos lärde mig en massa tricks. Kände redan att jag blev bättre. Framförallt på backhand, för tyvärr finns det ju inget nabbgummi i tennis så att man kan kompensera sina brister. Det gör det i pingis. Thörnberg, du får slita hårt i dina klackar om du ska ha någon chans. Ja, det får ni alla göra förresten. Och de tre resterande ur den berömda pingiskvartetten från Helsingborg – ni kan drömma om att ta ett set på mig igen. Dream on babes.

Sitter på my place på Ocean Drive och njuter av en delicious dessert. Fast orkar typ hälften (tror jag). Nån glass med mangobitar inlagda i nåt munkliknande hölje och munkar är verkligen inte min grej. Efter både tennisen och dagens löprunda, var jag i extremt behov av socker! Såg att min vän Gabriel hade ätit mängder med lösgodis (7kg skrev han men det tror jag inte hmm). Blev väldigt sugen! Och med tanke på alla skriverier om Bridgeblandning så är jag galet sötsugen. Förresten Cia ta gärna med en påse Dumle också. I can die for it! Hmm!!! En dam sitter bredvid mig med hörlurar sitter och sjunger samtidigt som hon spelar luftgitarr. Hon är rätt hög. Märkliga kontraster som råder.

Många frågor om kinesiskan – och hmm ja jag vill lära mig det för att det är kul (och väldigt bra att kunna). Har länge velat kunna det, inte minst när jag spelade pingis och mötte kineser i varenda gathörn. Och nu har jag fått tummen ur och lär mig det. So that’s it.

Blev rätt sent igår. We went clubbing in downtown på ett nytt ställe som hette Mia. Väldigt flott :). I like. Sen vidare till dinnerpartyt på Bed på Washington Av. på SoBe, för att tillsist hamna på innestället Tantra. Greg hade bjudit med flera andra tjejer som var supertrevliga. En som var helt galen, Alysia. Men superkul! Lite mix mellan Snäckan och ja Snäckan. Fast för 10 år sen typ. Hon drog med mig till en Irländsk pub för en ”stänkare” som hon sa… Jag är inte jätteförtjust i irländska pubbar. Inte stänkare heller. Trots att timmen blev sen så tog jag det rätt lugnt på ”stänkar” fronten men de få timmarna tog ut sin rätt idag på beachen och jag somnade i hettan. Oj, så jobbigt. Nä inte så.

Och så avslutningsvis en underbar nyhet, min fantastiska syster med familj har bokat biljett och gästar mig i början på januari. (you know what to bring!) Ska bli superkul! Blir nog Orlando och Disneyworld och/eller kanske Key West, men definitivt Sawgrass Mills, ett av USA:s tre största Malls med över 300 affärer (kommer Fredde överleva???). En massa Outlet prylar… I’ve been there och om jag minns rätt så hade Sonja och jag över 40 par skor med oss hem till Sverige, varav många köptes just på Sawgrass Mills.

Förresten – vad ska jag göra nu då? Jo, jag ska träffa Luis – tennistränaren på en drink på Lincoln. See ya.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “25:e och träningsvärk kanske?

Snäckan / november 27, 2009

Ni är lite lika! ? 🙂

Svara

Benson / november 27, 2009

Vilka? Jag och Snäckan????

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories